Aanbod (verhuurd) vastgoed

Het vinden van een geschikt beleggingspand lijkt steeds lastiger te worden. Bricks Invest helpt u graag in de zoektocht naar een goed beleggingsobject! Laat uw gegevens hier achter en u ontvangt vrijblijvend aanbod.

Ja, ik ontvang graag aanbod en meer informatie

  • We kunnen u beter adviseren als we weten of u al vastgoed bezit.
    Meerdere antwoorden mogelijk.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stop met sparen. Start met beleggen.

Nog nooit leverde banksparen zo weinig op als nu: doordat de inflatie substantieel hoger ligt dan de rente die u krijgt op uw spaargeld loont het meer dan ooit om op zoek te gaan naar andere manieren om uw geld wél te laten renderen. De schatting is dat er ieder jaar zo’n 3% van uw spaargeld ‘verdampt’ door vermogensrendementsheffing en inflatie.

Waarom beleggen in vastgoed?

Beleggen in vastgoed kent een aantal voordelen ten opzichte van beleggen in alternatieven. Zo behaalt u naast uw directe rendement in de vorm van huurinkomsten nog extra rendement in de vorm van stijging van de waarde van het vastgoed, waardoor het rendement op vastgoed hoger ligt dan bijvoorbeeld op de aandelenmarkt. Daarnaast is de waarde van vastgoed niet zo volatiel als bijvoorbeeld het geval is met het beleggen in cryptovaluta.

Er wordt vaak gedacht dat je meerdere tonnen aan spaargeld nodig hebt om te beleggen in vastgoed, maar feitelijk is het al mogelijk om volledig investeren in een appartement vanaf zo’n €50.000. Het overige gedeelte, zo’n €100.000, zou u dan kunnen lenen bij een financierder of bank in de vorm van een commercieel vastgoedhypotheek. Zo profiteert u wel volledig van de waardestijging, maar legt u maar een beperkt bedrag aan eigen geld in.

Wilt u aanbod ontvangen?

Laat dan hier uw gegevens achter en we sturen u aanbod toe, en tips over hoe u (beter) kunt beleggen in vastgoed.