Stage

Marketing en Communicatie

We zijn op zoek naar een enthousiaste marketing en communicatie stagiair bij Bricks Invest.

Wat we zoeken

We zijn op zoek naar een leuke en enthousiaste commerciƫle duizendpoot die ons gaat ondersteunen om onze groeidoelstellingen te realiseren. Je gaat je bezighouden met het verbeteren van onze communicatie met bestaande- en nieuwe beleggers. Je denkt actief mee over hoe we de communicatie kunnen verbeteren en op welke manier we meer beleggers kunnen bereiken met onze dienstverlening. Je bent punctueel, accuraat en betrouwbaar. Je kunt goed schrijven en je bent kritisch op kwaliteit. Je bent in voor een geintje maar je wilt vooral goed werk leveren en zorgen je een bijdrage levert in het succes van het team.

Je gaat je onder andere bezighouden met:

  • De nieuwsbrief
  • Social Media
  • Blogs
  • Google Analytics
  • SEO/SEA campagnes
  • Online partnerships
  • Chat

Wat we bieden

Een leuke en inspirerende werkplek waar je veel kunt leren. Je krijgt begeleiding van een team specialisten op het gebied van sales en marketing. Je krijgt veel vrijheid om zelfstandig zaken op te pakken en initiatieven te nemen voor verbetering. We organiseren regelmatig een gezellige vrijdagmiddag-borrel en we maken samen ook veel plezier naast dat we hard werken.

Het team van Bricks Invest gelooft erin dat de dienstverlening naar beleggers pas echt goed kan zijn als je goed luistert naar de behoeften van de koper, verkoper en de veranderingen in de markt. De dienstverlening moet daarop aansluiten, en dat doet Bricks Invest.

Bricks Invest werkt met specialisten op het gebied van woningbeleggingen. We spreken de taal van de belegger en we kennen de markt goed. Het doel is om onderscheidend te zijn ten opzichte van andere (traditionele) makelaars, door net even dat extra stapje te zetten.

Door de inzet van data biedt Bricks Invest een extra tool aan beleggers om een realistische inschatting te maken van het rendement. Ook wordt er actief onderzoek gedaan naar specifieke gebieden waarbij de kans op een rendement het grootst is. Hierbij staat een persoonlijke aanpak en maatwerk centraal.

Stageperiode

We hebben 2 mogelijkheden:

  1. Vanaf augustus/september 2020
  2. Vanaf januari 2021

Zie jij al verbeterpunten in deze tekst hierboven en heb je zin in een hele toffe stage? Kom je uit de omgeving Utrecht, Nieuwegein, IJsselstein of Houten?

Stuur dan je CV en motivatie naar ronald@bricksinvest.nl en we nemen snel contact met je op.