Wat is het?

In de afgelopen jaren hebben wij gemerkt dat de werkwijze in de traditionele makelaardij niet goed aansluit op de behoefte in de markt. De traditionele makelaardij is veelal reactief, waarbij de woningen het middelpunt zijn geweest, in plaats van de koper.

Ontstaan

Om deze reden hebben de oprichters besloten om het over een andere boeg te gooien. De klant, of de belegger moet centraal staat bij een woningtransactie. Zeker bij woningbeleggingen, waarbij het rendement centraal staat, is het van belang om goed te begrijpen wat er speelt en welke wensen en eisen een belegger heeft.

Het team van Bricks Invest gelooft erin dat de dienstverlening naar beleggers pas echt goed kan zijn als je goed luistert naar de behoeften van de koper, verkoper en de veranderingen in de markt. De dienstverlening moet daarop aansluiten, en dat doet Bricks Invest.

Lijst Bricks Invest

  • Maar waar moet u allemaal op letten?
  • Wat zijn uw specifieke wensen als het gaat om het aankopen van een beleggingspand?
  • Wat is een goed moment om te kopen?
"U wilt natuurlijk zo min mogelijk risico lopen. En bij een woning verhuren komt ook meer kijken dan het innen van huurpenningen."
Ronald, Oprichter

Dit is precies de reden waarom het verstandig is om u goed te laten informeren over het aankopen van een woningbelegging.

Via Bricks Invest kunt u slim vastgoed kopen. We helpen u met het vinden van de juiste woningbeleggingen. Naast het woningaanbod maken helpen we u met de juiste rendementsberekeningen, zodat u weet waar u aan toe bent.

Dankzij het grote netwerk aan beleggers en online platformen, biedt Bricks Invest kansen die extra aantrekkelijk zijn. Zoals verhuurde woningen, veilingwoningen of woningen in de stille verkoop.

Specialisten

Het team van Bricks Invest bestaat uit specialisten op het gebied van woningbeleggingen. Ze spreken de taal van de belegger en ze kennen de markt goed. Het doel is om onderscheidend te zijn ten opzichte van andere (traditionele) makelaars, door net even dat extra stapje te zetten.

Door de inzet van data biedt Bricks Invest een extra tool aan beleggers om een realistische inschatting te maken van het rendement. Ook wordt er actief onderzoek gedaan naar specifieke gebieden waarbij de kans op een rendement het grootst is.

Gratis adviesgesprek