Wie zijn wij?

Het team van Bricks Invest

Bricks Invest is opgericht in 2019. De oprichters Patrick en Ronald hebben meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van vastgoedontwikkeling, makelaardij, woningbeleggingen en klantcontact.

Ontstaan

In de afgelopen jaren hebben ze gemerkt dat de werkwijze in de traditionele makelaardij niet goed aansluit op de behoefte in de markt. De traditionele makelaardij is veelal reactief, waarbij de woningen het middelpunt zijn geweest, in plaats van de koper. Om deze reden hebben de oprichters besloten om het over een andere boeg te gooien. De klant, of de belegger moet centraal staat bij een woningtransactie. Zeker bij woningbeleggingen, waarbij het rendement centraal staat, is het van belang om goed te begrijpen wat er speelt en welke wensen en eisen een belegger heeft.

Het team van Bricks Invest gelooft erin dat de dienstverlening naar beleggers pas echt goed kan zijn als je goed luistert naar de behoeften van de koper, verkoper en de veranderingen in de markt. De dienstverlening moet daarop aansluiten, en dat doet Bricks Invest.

"Weten op welke manier je data kunt gebruiken, is de sleutel voor succes bij woningbeleggingen"
Ronald, Oprichter

Specialisten

Het team van Bricks Invest bestaat uit specialisten op het gebied van woningbeleggingen. Ze spreken de taal van de belegger en ze kennen de markt goed. Het doel is om onderscheidend te zijn ten opzichte van andere (traditionele) makelaars, door net even dat extra stapje te zetten.

Door de inzet van data biedt Bricks Invest een extra tool aan beleggers om een realistische inschatting te maken van het rendement. Ook wordt er actief onderzoek gedaan naar specifieke gebieden waarbij de kans op een rendement het grootst is.

De mensen achter Bricks Invest

Patrick Appeldoorn

Oprichter & Vastgoed ontwikkeling

Neem contact op

Jeffrey Lasut

Partner & Technology / Data

Neem contact op

Wij zijn op zoek naar jou!

Alleskunner

Neem contact op